2014 m. kovo 9 d., sekmadienis

Darbo partiją internete gynė savanoriški anoniminiai savigynos būriai.

Jaunimo organizacija Darbas reaguodama į situaciją išplatino tokį pranešimą.
„Išplatinta informacija su JOD nesusijusi“

Šiandien socialiniuose tinkluose ir internetiniuose tinklapiuose išplatinta informacija, kurioje minima Jaunimo organizacija DARBAS (JOD). Pranešimuose teigiama, kad neva JOD nariai administruoja fiktyvias anketas socialiniuose tinkluose bei jomis naudojasi komentuodami įvairius pranešimus.
Reaguodama į šią informacija JOD atsiriboja nuo komentarų bei teigia, kad ši veikla nėra susijusi su organizacija, jos veikla bei nariais.

Pateikta iliustracija niekaip nesusijusi su jaunimo organizacija DARBAS. Taip pat ji niekaip nesusijusi su šokoladu. Vaikas sakė, kad nevalgė jokio šokolado ir net nėra apie tokį daiktą girdėjęs.
 Mes su Karoliu taip pat norėtume išplatinti šiokį tokį pareiškimą.

Po to kai jaunimo organizacija DARBAS paskelbė, kad ši veikla su jų organizacija nėra susijusi, mes pastebėjome kelis dalykus, kuriuos anksčiau praleidome pro pirštus, ir todėl padarėme klaidingą išvadą apie jaunimo organizacijos DARBAS, ir ypač jos esamų ir buvusių vadovų Beno Cechanavičiaus, Viliaus Gružausko, Ievos Kačinskaitės - Urbonienės, Viktoro Fiodorovo ryšį su netikromis anketomis, kurios labai mylėjo Darbo partiją.

Taigi žemiau pateikiame dalykus, į kuriuos neatkreipėme dėmesio.

1. Akivaizdu, kad Darbo partiją internete gynė savanoriški anoniminiai savigynos būriai.
2. Panašu, kad savi komentavo į savus.
3. Paprastam politikui ir tie 9 komentarai yra svarbūs.
4. Robotai irgi žmonės.
5. Ieva Kačinskaitė - Urbonienė, Vilius Gružauskas, Benas Cechanavičius, Viktoras Fiodorovas laimi „Geriausio draugo“ ženklelius - už tai, kad padeda tiems, kurie neturi tikrų draugų.
6. Žmonės kartais sako, jog niekada negali žinoti, ar kur nors pasaulyje negyvena tavo antrininkas, kuris atrodo lygiai taip pat, kaip tu. Mokslininkai sako, kad taip būti negali. Tai va - myth busted. Antrininkai egzistuoja! Mes su Karoliu turbūt gausim Nobelio premiją už šitą atradimą.

 O dabar rimtai. Botus į realią erdvę išvedė Vilius Gružauskas. Pirmasis botas, su kuriuo jis susidraugavo, ir šiandien tebedraugauja, yra jums jau pažįstamas Vytautas Zagurskas. https://www.facebook.com/vytautas.zagurskas.39?fref=ts

Kadangi jaunimo organizacijai Darbas faktų vakar nepakako, ir jie toliau teigia su šia veikla neturintys nieko bendro, tai prašom naujos informacijos.

Vytauto Zagursko draugų sąrašas šiandien atrodo taip:


Vytauto Zagursko draugystės nuotykiai.


Atkreipiame dėmesį į laikotarpį. Šį screenshotą padarėme vasario 14 dieną. Vasario 16 dieną baigėsi labai graži akcija „Su gimtadieniu, Lietuva“.Vilius Gružauskas patenka tarp recently added friends.

Vilius Lietuvą pasveikino vasario 10 dieną, vėliau pradėjo draugauti su tuo metu jau aktyviai veikusiomis anketomis.


Taip pat pridedame ir vasario 17 dienos botų tinklo schemą, kuriame tuo metu Vilius Gružauskas buvo vienintelis realus asmuo, kuris kaip tyčia buvo susijęs su jaunimo organizacija DARBAS. Dalis anketoje esančių pavardžių jums gali būti naujos, kadangi jos neatsidūrė paskelbtame sąrašė, nes buvo įšaldytos anksčiau, nei paskelbėme straipsnį. Vėliau atradome dar daugiau naujų anketų, kurių draugu jau buvo tapęs Vilius Gružauskas, Benas Cechanavičius, Ieva Kačinskaitė Urbonienė, ir pasirinkome kitokį skelbimo formatą, todėl schemos nebepildėme.

Nuoroda į PDF failą yra čia. Nuorodą patalpinome patys, jokiais virusais neužsikrėsite. Schemoje sužymėti ryšiai tarp netikrų anketų.Failas čia: JOD botų schema


Jaunimo organizacija DARBAS vakar paskelbė atsiribojantys, tačiau mūsų niekuo neapkaltino, ir botų tinklo veiklos fakto nepaneigė. Mes savo teiginių neatsisakome ir toliau manome, jog šio tinklo administratorius, arba vienas iš administratorių gali būti Vilius Gružauskas, jaunimo organizacijos DARBAS vicepirmininkas.

Laukiame rytojaus jaunimo organizacijos DARBAS posėdžio, kurį pažadėjo organizacijos pirmininkas Benas Cechanavičius, ir situacijos komentaro. Taip pat bus labai įdomu išgirsti patį Vilių Gružauską. Ieva Kačinskaitė - Urbonienė pažadėjo situaciją pakomentuoti sugrįžusi iš Kaziuko mugės.

Ir nemokamas priedas - Kristinos Leonavičiūtės, https://www.facebook.com/kristina.leonaviciute.56?fref=ts, kurios taip pat nėra, komentaras Facebook. JOD, kiek žemai galite pulti?